ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. – Προμήθεια Συσκευών για τον έλεγχο χειρουργικών μασκών

Η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας  και προχώρησε στην αγορά δύο συσκευών για τον χαρακτηρισμό χειρουργικών μασκών, ως προς την Αναπνευσιμότητα και τη Διαπερατότητά τους από αίμα.

Οι συσκγεκριμένες συσκευές, κατασκευάζονται από τον οίκο Gester Instruments, σύφμωνα με τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και όλα τα απαιτούμενα πρότυπα των διεθνών οργανισμών. Η Gester Instruments ειδικεύεται στην παραγωγή εξοπλισμού για τον έλεγχο και την προστασία των μασκών, έχοντας την πολυετή εμπειρεία από τον Σχεδιασμό και την Διάθεση Εργοστασιακού Εξοπλσιμού Ελέγχου προϊόντων Non Woven και προϊόντων Ιατρικής χρήσης

Οι συσκευές θα αξιοποιηθούν αρχικά από την EBETAM στο πλαίσιο του Έργου RESERVIST “Repurposing manufacturing lines for providing medical and other products and services in case of spiking demand times” (GA 101016041), στο οποίο συμμετέχει η εταιρεία, και το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon 2020.

Η ΕΒΕΤΑΜ εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για την συγκεκριμένη προμήθεια για τους παρακάτω λόγους:

  • Ήδη δυο ακόμη ελληνικές εταιρείες παραγωγής μασκών, χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες συσκευές, ως αναπόσπαστο στοιχείο της διαδικασίας του ποιοτικού ελέγχου τους. Λόγω της πανδημίας η ανάγκη των συγκεκριένων ελέγχων πολλαπλασιάστηκε, τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως.
  • Η άμεση αντάποκριση και η τεχνική υποστήριξη της QCONTROL.
  • Η πολυετής συνεργασία των δύο εταιρείων και η σχεση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί από αντίστoιχα έργα ενσωμάτωσης συστημάτων Ποιοτικού Έλέγχου της EBETAM