Πλαστικά & Υλικά Συσκευασίας

Τα πλαστικά, λόγω του χαμηλού κόστους κατασκευής αλλά και της αντοχής τους, αποτελούν το πλέον βασικό υλικό στον χώρο της συσκευασίας. Για να είναι χρήσιμη μια συσκευασία, θα πρέπει να προστατεύει με ασφάλεια το προϊόν έτσι ώστε να πληροί όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις. Για παράδειγμα, στις βιομηχανίες φαρμάκων και τροφίμων οι κανονισμοί που διέπουν την συσκευασία είναι ιδιαίτερα αυστηροί με στόχο να διασφαλίζεται η ασφάλεια του καταναλωτή.

Η QControl προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων για τον έλεγχο της ποιότητας των πλαστικών αλλά και της ασφάλειας της συσκευασίας είτε αυτή είναι πλαστικό φιλμ, είτε χαρτί & χαρτόνι είτε πλαστικά ή μεταλλικά δοχεία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο έλεγχος των πρώτων υλών και των παραγόμενων προϊόντων με μηχανές ελέγχου αντοχής υλικών, ο έλεγχος του χρώματος με χρωματόμετρα, ο έλεγχος της σύστασης των αερίων εντός μιας συσκευασίας, μετρητές υγρασίας, παχύμετρα μέτρησης φιλμ κ.α

Κατηγορίες προϊόντων
για Πλαστικά & Υλικά Συσκευασίας

Έντυπο “Υλικών Συσκευασίας & Τροφίμων”

Δημοφιλή προϊόντα

Υπηρεσίες

Αντίστροφος Σχεδιασμός

Reverse Engineering

Διαστασιολογικές Μετρήσεις

Φασματογραφικές Αναλύσεις

Χάραξη Υλικών με Laser

Διακριβώσεις Οργάνων

Έλεγχος σε Εναλλάκτες Θερμότητας

Είπαν για εμάς

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής της TESTOMETRIC αλλά και τις δυνατότητες προσαρμογής του ανοικτού λογισμικού στις ανάγκες μας. Χαίρομαι που επέλεξα την QCONTROL.  H υποστήριξή της είναι παραδειγματική»

Δημήτριος Ιγνατιάδης
Στέλεχος Διασφάλισης Ποιότηταs

«Τα δυναμόμετρα του Βρετανικού οίκου TESTOMETRIC είναι μια αξιόπιστη λύση ποιοτικού ελέγχου ακόμα και εντός της παραγωγικής διαδικασίας. Για την εταιρεία μας είναι μια δοκιμασμένη και πετυχημένη λύση εδώ και 20 χρόνια»

Γεώργιος Λογδανίδης
Διευθυντής παραγωγής και πρώην Διευθυντής Ποιότητας, Έρευνας & Ανάπτυξης