Καλάθι

κλείσιμο

Διαστασιολογικές Μετρήσεις

Στην QControl προσφέρουμε υπηρεσίες που καλύπτουν ανάγκες που ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από την παροχή, τον έλεγχο και την συντήρηση εξοπλισμού και εγκαταστάσεων

Η QControl σας προσφέρει την δυνατότητα μετρήσεων των τεμαχίων σας με μέγιστη ακρίβεια, σε συνεργασία με απόλυτα έγκυρα και αξιόπιστα εργαστήρια τα οποία διαθέτουν διακριβωμένες Μετρητικές Μηχανές Συντεταγμένων της HEXAGON.

Αναλόγως των διαστάσεων του τεμαχίου προσφέρουμε λύσεις διαφορετικών τεχνολογιών:

 • Μικρού & Μεσαίου μεγέθους τεμάχια
  Τεχνολογία: Σταθερή Μετρητική Μηχανή Συντεταγμένων τύπου γέφυρας με εύρος μέτρησης:
  700 x 1000 x 500mm
  Ακρίβεια: ±0,002mm
 • Μεγάλου μεγέθους τεμάχια
  Τεχνολογία: Φορητή Μετρητική Μηχανή Συντεταγμένων τύπου Βραχίονα:
  Εύρος μέτρησης, Εργόσφαιρα: 2500mm
  Ακρίβεια: ±0,069mm

Στην περίπτωση όπου η γεωμετρία του τεμαχίου το επιτρέπει (ελεύθερη μορφή) ο  διαστασιολογικός έλεγχος μπορεί να γίνει και με την χρήση Laser Scanner. Στην περίπτωση αυτή συλλέγεται το νέφος των σημείων (Point of clouds) και στην συνέχεια αφού δημιουργηθεί το stl  αρχείο γίνεται η αντιπαραβολή των δεδομένων που υπάρχουν στο αρχικό CAD  αρχείο με τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από την διαδικασία Laser Σάρωσης.

Η έκθεση μετρήσεων που θα πάρετε στο τέλος της εργασίας θα χαρακτηρίζεται από πληρότητα αλλά κυρίως αξιοπιστία.

Τέλος, για τους κατόχους Μετρητικών Μηχανών Συντεταγμένων της εταιρείας HEXAGON προσφέρουμε την δυνατότητα δημιουργίας προγραμμάτων μετρήσεων στο λογισμικό PCDMIS ανεξαρτήτως της έκδοσης που έχουν.

Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.