Καλάθι

κλείσιμο

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών.
Έχουμε επιλέξει την QCONTROL ως συνεργάτη γιατί διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία στον μετρητικό εξοπλισμό, υψηλής ποιότητας προϊόντα και η εξυπηρέτησή τους είναι πάντα άμεση.
Η συνεργασία μας με την QCONTROL είναι υποδειγματική όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστούμε. Συνεχίστε έτσι.

B&T Composites

«Οι ανάγκες της εταιρείας μας για σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό αλλά και οι προτάσεις για ανανέωση του εξοπλισμού μας υποστηρίζονται με σταθερότητα και συνέπεια από την εταιρεία QCONTROL.
Επιπρόσθετα, δεν πρέπει να παραλείψουμε την ευέλικτη, φιλική και άμεση αντιμετώπιση των αιτημάτων μας από το προσωπικό της. Τέλος, ο σημαντικότερος παράγοντας εμπέδωσης της συνεργασίας μας οφείλεται στην τεχνική υποστήριξη-συντήρηση που παρέχεται μετά την αρχική πώληση.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.»

Γεώργιος Καπασσάς
Ιδιοκτήτης
WELDING & NDT Institute

«Η ευχρηστία και ιδιαίτερα η πλήρης παραμετροποίηση του λογισμικού, κέρδισε τις εντυπώσεις μας από την πρώτη μέρα. Με την βοήθεια της QCONTROL φέραμε το λογισμικό στα μέτρα μας. Ευχαριστούμε την QCONTROL για την συνεχή υποστήριξη. Όλα τα παιδιά είναι άψογα.»

Ιωάννης Νικολιάς
Υπεύθυνος Ποιότητας
VAS-Vasiliou Glass Technologies

«Ένας από τους λόγους ανάπτυξης της εταιρείας μας είναι η ακλόνητη πίστη μας στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.
Αυτό το αποδεικνύουν οι επενδύσεις που έχουμε κάνει σε εξοπλισμό Ποιοτικού Ελέγχου όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχουμε τον στόχο αυτό.
Η συνεργασία με την QCONTROL ξεκίνησε με την προμήθεια μιας CMM. Στη συνέχεια τους εμπιστευθήκαμε την προμήθεια αρκετού ακόμα εξοπλισμού όπως Φασματογράφου τεχνολογίας OES, X-ray & CT Cabinet, σταθερού και φορητού σκληρομέτρου και τέλος δυο ακόμη CMM της Hexagon.
H QCONTROL είναι μια εταιρεία που σε υποστηρίζει 100% και αυτό είναι τόσο σημαντικό στις μέρες μας.»

Σταμάτης Στριγγάρης
Διευθύνων Σύμβουλος
ΒΙΟΡΑΛ

«Η προμήθεια μιας μηχανής Ελέγχου Αντοχής Υλικών ήταν κάτι που μας προβλημάτισε ιδιαίτερα λόγω των πολλών επιλογών αλλά και της σπουδαιότητας που είχε για την εταιρεία μας.
Η QCONTROL μας έκανε την πλέον ολοκληρωμένη τεχνικο-οικονομική πρόταση της  TESTOMETRIC Αγγλίας.
Υπήρξε και υπάρχει μια άριστη επικοινωνία σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα που μου προσφέρει ένα αίσθημα εμπιστοσύνης. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία.»

Ευάγγελος Γκίρδης
Υπεύθυνος Ποιότητας
ΕΛΑΣΤΡΟΝ ΑΕΒΕ

Αναζητούσα μια εταιρεία-συνεργάτη για την κάλυψη των όλο και αυξανόμενων αναγκών του ποιοτικού ελέγχου της εταιρείας μας.
Η QCONTROL, αποτελεί μια άκρως επαγγελματική ομάδα με ολοκληρωμένες λύσεις και γνώσεις στο αντικείμενο τους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον πολύτιμο πλέον, συνεργάτη μου Σάββα Δακαλή, καθώς και όλη την ομάδα του που με υποστήριξαν στην προμήθεια τριών Μετρητικών Μηχανών Συντεταγμένων- CMM της Hexagon.

Κωνσταντίνος Τσούβαλης
Διευθυντής Εργοστασίου
THEON Sensors

«Ο δρόμος που έχει επιλέξει η ETEM, συνδυάστηκε με την επιλογή του σωστού συνεργάτη, που βρήκαμε στο πρόσωπο της QCONTROL. Η υποστήριξη πριν και μετά την πώληση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Βουλγαρία, ήταν και είναι για μένα παραδειγματική.
Θα ήθελα να τους συγχαρώ για την άψογη συνεργασία και τον άριστο επαγγελματισμό που επιδείξανε, στην μακρόχρονη συνεργασία μας.
Η QCONTROL παραμένει ως πρώτη μας επιλογή, για κάθε νέα μας ζήτηση.»

 

“Γρηγόρης Συμεωνίδης”
Διευθυντής Ελέγχου Ποιότητας
ΕΤΕΜ

Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.