ΑΣΤΙΡ Vitogiannis –  Σκληρόμετρο Innovatest Rockwell

Ευχαριστούμε την εταιρία ΑΣΤΙΡ Βιτόγιαννης , που δραστηριοποιείται στην Κατασκευή Μεταλλικών Πωμάτων, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και στο πλαίσιο της αναβάθμισης του εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου, προχώρησε στην προμήθεια του σκληρομέτρου Rockwell FENIX 300RS-IMP.

Αφού μελέτησαν όλες τις διαθέσιμες επιλογές σκληρομέτρων πάγκου που διατίθενται στην Ελληνική αγορά, απέφυγαν τις φτηνές και ξεπερασμένες λύσεις σκληρομέτρων τεχνολογίας dead weight και επένδυσαν σε μία σύγχρονη συσκευή που λειτουργεί με τεχνολογία δυναμοκυψέλης (load cell), η οποία και εξασφαλίζει ακρίβεια και επαναληψιμότητα.

Τα σταθερά σκληρόμετρα Fenix 300 του οίκου INNOVATEST Γερμανίας είναι μία σύγχρονη σειρά σταθερών σκληρόμετρων Rockwell και μπορούν να μετρήσουν σε κλίμακες Rockwell,  Rockwell Superficial και Brinell.

Η Qcontrol προσφέρει μια μεγάλη σειρά από σταθερά σκληρόμετρα του ευρωπαϊκού οίκου INNOVATEST Ολλανδίας σε τιμές ανταγωνιστικές που χαρακτηρίζονται από πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις σειρές σκληρομέτρων (Rockwell, Brinell, Vickers, Universal) της INNOVATEST μπορείτε να δείτε εδώ.