Στα πλαίσια της έκθεσης SYSKEVASIA – PLASTICA 2022, η QControl είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με μια εκ των κορυφαίων κατασκευαστών εργαστηριακών οργάνων ελέγχου συσκευασίας. Πιο συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2022, η QControl είναι και επίσημα ο νέος αποκλειστικός  αντιπρόσωπος της LABTHINK για την προώθηση και υποστήριξη  συσκευών ελέγχου της εύκαμπτης, χάρτινης και πλαστικής συσκευασίας στην Ελλάδα.

Η LABTHINK επέλεξε την QCONTROL, λόγω της πολυετούς εμπειρίας και του ηγετικού χώρου που διαθέτει στην ελληνική αγορά, για την προμήθεια και την υποστήριξη εξοπλισμού ποιοτικού ελέγχου.  Ειδικότερα αναφορικά με τον έλεγχο της συσκευασίας, η QCONTROL ενημερώνεται και εκπαιδεύεται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε στα δρώμενα της ελληνικής βιομηχανίας και να καλύπτει τις απαιτούμενες ανάγκες των συνεργατών της. Επιπλέον οι πολυετείς συνεργασίες με εταιρείες κολοσσούς στον χώρο των πλαστικών φιλμ και της συσκευασίας γενικότερα, ενίσχυσε την απόφαση της LABTHINK να συνεργαστεί μαζί μας. Τέλος, η QControl διαθέτει τεχνικό τμήμα απαρτιζόμενο από Έλληνες τεχνικούς, άρτια εκπαιδευμένο, ώστε να παρέχει την ταχύτερη δυνατή υποστήριξη στον τελικό χρήστη.

Από την μεριά μας ως QCONTROL, η συνεργασία αυτή επιλέχθηκε, καθώς η LABTHINK είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για τις αξιόπιστες λύσεις οργάνων και υπηρεσιών που προσφέρει στη βιομηχανία συσκευασίας.  Η LABTHINK έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας, κατασκευάζει πιστοποιημένα μηχανήματα βάσει των διεθνών προτύπων, απαραίτητα για τον έλεγχο της παραγωγής επιτυχημένων ποιοτικών προϊόντων. Ταυτόχρονα δεσμεύεται για την άριστη υποστήριξη και εξυπηρέτηση των συνεργατών της, ενώ προσφέρει προσιτές τιμές για την ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα οι λύσεις που διατίθενται αφορούν κυρίως τον έλεγχο διαπερατότητας των φιλμ σε οξυγόνο (OTR) και υδρατμούς (WVTR). Τα μηχανήματα αυτά προσφέρουν τα παρακάτω μοναδικά πλεονεκτήματα:

  • Αισθητήρες υψηλής ευαισθησίας – προηγμένης τεχνολογίας με 3πλάσιο χρόνο ζωής, ενώ προσφέρεται και εγγύηση 6 χρόνων.
  • Δεν απαιτείται βαθμονόμηση πριν τις μετρήσεις, αλλά συνιστάται η συντήρηση των οργάνων μια φορά τον χρόνο.
  • Ανθεκτική – στιβαρή κατασκευή με τεχνολογία σταθερής θερμοκρασίας με κυκλοφορία αέρα 360° και κατάλληλους αισθητήρες θερμοκρασίας & υγρασίας υψηλής ακρίβειας για κάθε σταθμό μέτρησης.
  • Έχουν έως και 6 κελιά – σταθμούς δοκιμών, για την ταυτόχρονη αξιολόγηση πολλών δειγμάτων στις ίδιες ή διαφορετικές συνθήκες θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας.
  • Εύκολο λογισμικό, με συνεχή καταγραφή των δεδομένων.
  • Λύσεις για έλεγχο της διαπερατότητας των φιλμ σε διάφορα αέρια, όπως He, H2, CH4 σε φιλμ και εύκαμπτες μεμβράνες.
  • Τεχνική υποστήριξη 24/7 και απομακρυσμένα, για άμεση ανταπόκριση και επίλυση τυχόν προβλημάτων.

 

 width=                    width=

 

 

Αναλυτικότερα μπορείτε να δείτε εδώ τα best seller του οίκου με τα αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην γκάμα των προϊόντων της LABTHINK, συμπεριλαμβάνονται μηχανήματα για ελέγχους όλων των ιδιοτήτων όπως  θερμής κόλλησης, σχισίματος,  διαρροών κ.α. σε μεμονωμένα εύκαμπτα φιλμ ή ολόκληρες συσκευασίες.

 

 

                                                                        Heat sealers & Hot Tack Testers

C630H                              width=

 

 

 

Προσδιορισμός συντελεστή τριβής COF                                              Elmendorf Tear Tester

C620H                                               C680M

 

 

 

Thermal Shrinkage Tester

C631