Μια δεκαετία στο πλάι της Ελληνικής Βιομηχανίας, με Χιλιάδες Νέους Συνεργάτες και Εκατοντάδες Εγκαταστάσεις.

Έχοντας ήδη πολυετή εμπειρία στο τομέα της μετρολογίας, το ταξίδι μας ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011 με την ιδέα να προσφέρουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις Μέτρησης με Συνολική Υποστήριξη για την ενσωμάτωση στις διαδικασίες παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.

Σε αυτά τα δέκα χρόνια πετύχαμε πολλά αλλά κυρίως πετύχαμε να Αλλάξουμε Δραστικά.

Εξελιχθήκαμε Ουσιαστικά

  • Διευρύναμε τις δραστηριότητες μας με νέες Καινοτόμες Τεχνολογίες Μέτρησης
  • Βελτιώσαμε την υποστήριξή μας με νέες υπηρεσίες και συνεργασίες
  • Αυξήσαμε την παρουσία μας με ενημερώσεις και σεμινάρια
  • Δραστηριοποιηθήκαμε σε ακόμα περισσότερους τομείς της βιομηχανίας

 

Αναπτυχθήκαμε Ποιοτικά
Αντιμετωπίσαμε κάθε νέο έργο ως ευκαιρία απόκτησης ενός νέου συνεργάτη και όχι ως ευκαιρία πώλησης, καθιερώνοντας την QCONTROL στην συνείδηση των επαγγελματιών ως συνώνυμο για την Μέτρηση της Ποιότητας.

Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στην οικονομική κρίση και στις αντιξοότητες της εποχής. Ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες και προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες που διαμορφώνονταν. Ανεξαρτήτως των εξελίξεων που είχαμε, συνεχίσαμε και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά με σταθερά βήματα και πάντα πιστοί στην βασική αρχή μας, ότι η QCONTROL πρέπει να είναι ένα ζωτικό και αναπόσπαστο μέρος της Ελληνικής Βιομηχανίας.

Για τα επόμενα χρόνια σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι της Ελληνικής βιομηχανίας σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Έλεγχο Ποιότητας.

Κλείνοντας θέλουμε να σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής μας!!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Η ομάδα της QCONTROL