Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ με 30 χρόνια δυνατής παρουσίας στον χώρο, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αφοσίωση της στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χάρτινων κυλίνδρων και χάρτινης γωνίας. Ξεκινώντας ως μια μικρή ελληνική επιχείρηση και παραμένοντας πιστή στο όραμα της, επενδύει συνεχώς στην εξέλιξη της, με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

Για τον έλεγχο των εσωτερικών δεσμών του χαρτιού, με βάση τα διεθνή πρότυπα ΙSO 16260, η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ τίμησε την QControl με το να την επιλέξει για την προμήθεια, τόσο των κατάλληλων συσκευών προετοιμασίας των δειγμάτων, όσο και απευθείας ελέγχου, του οίκου ΙNDUSTRIAL PHYSICS μέσω της Messmer Buchel Oλλανδίας. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο πιστοποιείται η εγκυρότητα των πρώτων υλών και η ακρίβεια των προμηθευτών, αλλά ταυτόχρονα δημιουργούνται ακόμη υψηλότερα στάνταρ παραγωγής.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν την καρποφόρα συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι τόσο η QControl, όσο και η ΤΕΧ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, βελτιώνονται και να προχωρούν μαζί στις νέες τάσεις της βιομηχανίας.

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε:
1. την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας σε όργανα μέτρησης για χαρτί, χαρτόνι, χαρτοκιβώτια, χαρτομάντηλα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το χαρτί

2. τις Συσκευές Ελέγχου Αντοχής Εσωτερικών Δεσμών Χαρτιού

 width= width=