width=

Το μηχανουργείο Carbie Cut Sarailis Ioannis επενδύοντας στην ποιότητα και την βελτιστοποίηση των παραγωγικών του διαδικασιών, προχώρησε στη προμήθεια της δεύτερης Μετρητικής Μηχανής Συντεταγμένων (CMM) από την Qcontrol, ενός Μετρητικού Αρθρωτού Βραχίονα 7 αξόνων.

Η εγκατάσταση του Μετρητικού Αρθρωτού Βραχίονα με εύρος μέτρησης 2,5μ αποτελεί μια ουσιαστική αναβάθμιση που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας. Η νέα CMM προσφέρει τη δυνατότητα μετρήσεων ακριβείας και ελέγχων επιπρόσθετων νέων προϊόντων μεγάλων διαστάσεων και συναρμολόγησης μηχανών παραγωγής, εξασφαλίζοντας την διατήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Πιο συγκεκριμένα, ο φορητός μετρητικός αρθρωτός βραχίονας διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες προσφέροντας:

Υψηλή Ακρίβεια: Ο βραχίονας διακρινόμενος για την ακρίβεια των μετρήσεών του, επιτυγχάνει ακρίβεια μέτρησης μόλις 0,050mm για εξαρτήματα διαστάσεων έως 2,5μ.

Μέτρηση Σύνθετων Γεωμετρικών Διαστάσεων: Ο βραχίονας διαθέτει τη δυνατότητα μέτρησης σύνθετων γεωμετρικών διαστάσεων, όπως παραλληλίες, επιπεδότητες, ανοχές θέσεων οπών και πολλές άλλες, παρέχοντας ολοκληρωμένη εικόνα της γεωμετρίας των εξαρτημάτων.

Έλεγχος Συναρμολόγησης: Επιπλέον, ο βραχίονας είναι ιδανικό εργαλείο για τον έλεγχο της συναρμολόγησης εξαρτημάτων, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία και την βέλτιστη απόδοση της μηχανής.

 

 width= width=

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα του μετρητικού βραχίονα αποτελεί το μετρητικό λογισμικό Verisurf 2024, με το οποίο λειτουργεί.

Το Verisurf, αποτελεί το πιο σύγχρονο – τελευταίας τεχνολογίας μετρητικό λογισμικό, βασίζεται στις λειτουργίες της Mastercam, είναι φορτωμένο με καινοτόμα εργαλεία που απλοποιούν τις μετρήσεις επαφής και σάρωσης, προσφέροντας έτσι ασύγκριτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στους χειριστές.

Το Verisurf διακρίνεται για τις πιστοποιήσεις στον τομέα του Model Based Definition (ASME Y14.41-2012), Model Based Enterprise (ISO 10303), NIST Project (STEP AP242), I++ DME Communication Protocol, ISO 22093:2011, και PTB Certification.

Η Verisurf Software είναι παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις τρισδιάστατης μετρολογίας, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να ελέγχουν με μεγάλη ταχύτητα τα τελικά εξαρτήματα σε σχέση με τα 3D CAD σχέδια, ενώ επιτρέπει την ολοκλήρωση επιθεωρήσεων πρώτων τεμαχίων και τη δημιουργία αναφορών με απλότητα και ευκολία.

Το Verisurf Inspection Suite είναι εύκολο στην εκμάθηση και στη χρήση, προσφέροντας γρήγορη ροή εργασιών Ευθυγράμμιση / Επιθεώρηση / Αναφορά. Κατά τη δημιουργία προγραμμάτων επιθεώρησης, τα δεδομένα GD&T μπορούν να επεξεργαστούν και να δημιουργηθούν επιπρόσθετοι σχολιασμοί ώστε να συμμορφώνονται με όλες τις απαιτήσεις.

Επιπλέον, το Verisurf Inspection Suite υποστηρίζει εκτεταμένα όλες τις λειτουργίες μετρητικών μηχανών και σαρωτών λέιζερ των περισσότερων παγκόσμιων κατασκευαστών CMM όπως π.χ.  LK, NIKON, SHINING 3D, FARO κ.π.α. και επομένως είναι η ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να αναβαθμίσει την μετρητική μηχανή που διαθέτει με ένα πολύ εξελιγμένο και σύγχρονο μετρητικό λογισμικό.

 width= width=


Η Σαραϊλής Ιωάννης & ΣΙΑ Ε.Ε. – CARBIE CUT ξεκίνησε το 1988 στην Πειραιά δραστηριοποιώντας αρχικώς στο χώρο των κοπτικών εργαλείων μαζικής παραγωγής. Το 2008, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σήμερα, μετά από είκοσιπέντε χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί την παράδοση και τις οικογενειακές αξίες, ενσωματώνοντας παράλληλα τη δεύτερη γενιά με σοβαρές επενδύσεις στην κατασκευή εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας.