OPEN HOUSE QCONTROL 2022 – Ποιοτικός Έλεγχος & Αντίστροφος Σχεδιασμός Εξαρτημάτων και Καλουπιών

OPEN HOUSE QCONTROL 2022 – Ποιοτικός Έλεγχος & Αντίστροφος Σχεδιασμός Εξαρτημάτων και Καλουπιών

Παρακαλούμε όπως κατεβάσετε την πρόσκληση  από εδώ…

Η  QCONTROL προσκαλεί την Ελληνική Βιομηχανία Επεξεργασίας Μετάλλων και Πλαστικών στην πρώτη εκδήλωση Ποιοτικού Ελέγχου και Αντίστροφου Σχεδιασμού που θα πραγματοποιηθεί στις 26, 27 & 28 Μαΐου στις εγκαταστάσεις μας στο Μοσχάτο.

Στο open house θα παρουσιάσουμε ζωντανά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες μέτρησης διαστάσεων, σύστασης και ιδιοτήτων εξαρτημάτων, μόλις δύο (2) εβδομάδες μετά την μεγαλύτερη έκθεση ποιοτικού ελέγχου CONTROL 2022 στην Γερμανία.

Για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα αντίστοιχη εκδήλωση παρουσίασης όλων των τεχνολογιών μέτρησης εξαρτημάτων αποκλειστικά σε ένα χώρο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία και δυνατότητα να γνωρίσουν, χρησιμοποιήσουν και συγκρίνουν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες μέτρησης, από τον κόσμο του ποιοτικού ελέγχου, πάνω στα δικά τους εξαρτήματα.

Τα συστήματα μέτρησης που θα εκθέτονται τις συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι:

  1. Διαστασιολογικές Μετρήσεις

LK metrology  LK Metrology      

Η LK Metrology Αγγλίας προσφέρει από το 1963 καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες μετρολογίας. Τα προϊόντα της, όπως οι μετρητικές μηχανές συντεταγμένων (CMM), φορητοί μετρητικοί βραχίονες και τα μετρητικά λογισμικά, χρησιμοποιούνται παγκοσμίως και στην Ελλάδα από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κλάδου.

Nikon   NIKON Metrology

  • Multisensor Video CMM VMA με ενσωματωμένο Z- Laser Probe
    Τα Multisensory CMM – NEXIV είναι τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα συστήματα για την 3D Μέτρηση με Οπτικούς Αισθητήρες Video – Laser και δυνατότητα ταυτόχρονης μέτρησης και με Αισθητήρα Επαφής.

Τα συστήματα NIKON NEXIV Ιαπωνίας προσφέρουν ποιοτική κατασκευή και προηγμένες τεχνολογίες, μοναδικές για την εκτέλεση ταχύτατων και αξιόπιστων οπτικών μετρήσεων.

SHINING 3D   SHINING 3D

Η SHINING 3D προσφέρει λογισμικά και τεχνολογίες τρισδιάστατης ψηφιακής απεικόνισης υψηλών προδιαγραφών με σχεδόν 300 εγκεκριμένες πατέντες και περισσότερα από 100 πνευματικά δικαιώματα λογισμικών.

tesa technology    TESA Technology

Η TESA Ελβετίας προσφέρει για περισσότερα από 80 χρόνια όργανα μέτρησης εξαιρετικής ποιότητας όπως παχύμετρα, μικρόμετρα, μετρητικά ρολόγια, πρότυπα πλακίδια, τραχύμετρα κ.α.

  1. Σύσταση και Ιδιότητες Υλικών

HITACHI   HITACHI High Tech AS

  • Mobile Spectrometer PMI Master Pro2 – φασματογράφος τεχνολογίας OES με πιστόλι Spark για ανάλυση κραμάτων Fe, Al και Cu
  • X-MET 8000 Expert – φορητός φασματογράφος τεχνολογίας XRF με δυνατότητα ανάλυσης και των ελαφριών στοιχείων
  • Vulcan Expert+ – φορητός φασματογράφος τεχνολογίας LIBS με ταχύτητα ανάλυσης 1 sec

Η Hitachi High Tech AS είναι από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως με μία ανεξάντλητη γκάμα λύσεων εξοπλισμού μετρήσεων και ποιοτικού ελέγχου, η οποία σιγά σιγά διατίθεται και στην Ελλάδα. Η QControl έχει την τιμή να αντιπροσωπεύει όλες τις λύσεις φασματογράφων που κατασκευάζει ο οίκος τις οποίες διαθέτει και υποστηρίζει με Έλληνες μηχανικούς εδώ και χρόνια στην Ελληνική αγορά

Innovatest   Innovatest

  • Σταθερά σκληρόμετρα
    Rockwell – μοντέλο VERZUS 720 με τεχνολογία δυναμοκυψέλης (load cell)
    Vickers – μοντέλο FALCON 611FA πλήρως αυτόματο για κλίμακες HV0.010 – HV50Rockwell

Η Innovatest κατασκευάζει πλήρη γκάμα σταθερών σκληρομέτρων καλύπτοντας όλες τις μεθόδους (Rockwell, Vickers, Brinell), ξεκινώντας από απλές λύσεις με dead weight μέχρι και πλήρως αυτοματοποιημένες που μπορούν να ενταχθούν σε γραμμές παραγωγής.

Foerster – Newsonic   Foerster – Newsonic

Τα σκληρόμετρα Sonodur είναι η εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς MIC10 και MIC20 που κατασκεύαζε η Krautkramer πριν αγοραστεί από την GE, μιας και σχεδιάστηκαν από τους ίδιους μηχανικούς όταν έφτιαξαν την δική τους εταιρία Newsonic. Πλέον απαλλαγμένα από τα προβλήματα του παρελθόντος είναι τα απόλυτα εργαλεία μέτρησης σκληρότητας

  1. Λοιπές τεχνολογίες μετρήσεων και ποιοτικού ελέγχου

Μαζί με τα παραπάνω θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε λειτουργία και πολλές άλλες συσκευές όπως

  • Λύσεις NDT για εύρεση ασυνεχειών σε μέταλλα και συγκολλήσεις
  • Ευρεία γκάμα συσκευών ελέγχου επικαλύψεων
  • Μετρητές αερίων για εργασία σε επικίνδυνους χώρους
  • Θερμοκάμερες
  • κ.α.

Στον εκθεσιακό μας χώρο (800τμ), πλήρως εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μέτρησης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της QCONTROL εκτός από τις παρουσιάσεις των συστημάτων πλέον θα παρέχουν και ολοκληρωμένες υπηρεσίες:

  • Διαστασιολογικών Μετρήσεων
  • Φασματογραφικών Αναλύσεων
  • Αντίστροφου Σχεδιασμού
  • Εκπαίδευσης Χειριστών CMM
  • Σεμινάρια Μετρολογίας και Αντίστροφου Σχεδιασμού

Σκοπός της QCONTROL είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών για την πλήρη κάλυψη των απαιτητικών συνεργατών μας.
Με περισσότερα από 10 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην Ελληνική αγορά ποιοτικού ελέγχου μηχανουργικών κατεργασιών, πιστεύουμε ότι κύριο μέλημά της εταιρείας μας πρέπει να είναι η διάχυση της τεχνογνωσίας και η ευρεία διάδοση καινοτόμων τεχνολογιών στην βιομηχανία. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε και η Μοναδική Ελληνική εταιρεία συστημάτων ποιοτικού ελέγχου με τεχνικό τμήμα service και που υποστηρίζουμε όλες τις παραπάνω τεχνολογίες με πιστοποιημένους Έλληνες τεχνικούς της εταιρίας μας.

Κατά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την διάδοση της πανδημίας Covid19 (τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, χρήση προστατευτικής μάσκας, επίδειξη PCR ή πιστοποιητικού εμβολιασμού).

 

Openhouse_QCONTROL