Επιλογή Σελίδας

Ωφεληθείτε από την τεχνoλογία Bluetooth, από την TESA Ελβετίας, μέσω της γρήγορης & οικονομικής μεταφοράς των δεδομένων του μετρητικού εξοπλισμού σας (παχύμετρα, μικρόμετρα κ.ά) σε έναν Η/Υ. 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για την τεχνολογία BLUETOOTH από την TESA

Πλέον, είναι εφικτή η αναβάθμιση του μετρητικού εξοπλισμού όπως  παχύμετρα, μικρόμετρα, υψομετρικούς γράφτες, κ.ά της TESA Ελβετίας, με τεχνολογία BLUETOOTH ώστε να επιτυγχάνεται η εύκολη και γρήγορη μεταφορά των  μετρήσεων στον Η/Υ. 
Με την χρήση του Δωρεάν λογισμικού  «DATA-VIEWER της TESA, o χρήστης  μπορεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα σε Η/Υ και να τα εξάγει όπως π.χ σε Excel. Η μεταφορά δεδομένων μπορεί να γίνει ασύρματα (έως και 12m απόσταση) με την προσαρμογή ενός Bluetooth πομπού.
tesa-bluetooth-twin-cal

Πλεονεκτήματα χρήσης τεχνολογίας Bluetooth στα όργανα μέτρησης:

Τα πλεονεκτήματα από την χρήση της τεχνολογίας Bluetooth είναι πολλά.
Μερικά από αυτά είναι:

  • Ταχύτητα &  Οικονομία αφού με το πάτημα ενός κουμπιού επιτυγχάνεται η μεταφορά δεδομένων και ταυτόχρονα εξοικονομείται ο χρόνος του χειριστή
  • Αξιοπιστία, αφού περιορίζεται ο ανθρώπινος παράγοντας λάθους
  • Ευκολία χρήσης αφού δεν απαιτείται καμία απολύτως συνδεσμολογία με καλώδια.
  • Ολοκληρωμένη μηχανογραφική προσέγγιση αφού σχεδόν όλος ο μετρητικός εξοπλισμός της TESA μπορεί να πετύχει την μεταφορά των δεδομένων στον H/Y μέσω Bluetooth.

 

Σύνδεση οργάνου με Η/Υ:

Η σύνδεση του μετρητικού οργάνου με τον Η/Υ επιτυγχάνεται πολύ απλά με την τοποθέτηση ενός πομπού Bluetooth της TESA πάνω στο όργανο. Σε περίπτωση όπου το όργανο δεν έχει την απαιτούμενη θύρα, τότε τοποθετείται ένας adaptor, ώστε να «κουμπώσει» ο πομπός Bluetooth πάνω του.

Λογισμικό DATA-VIEWER

Με το δωρεάν λογισμικό DATA-VIEWER της TESA  επιτυγχάνονται:

  • Live ένδειξη των μετρήσεων
  • Γραφική απεικόνιση των μετρήσεων με δυνατότητα οπτικού συναγερμού σε περίπτωση όπου μια μέτρηση ήταν εκτός των ορίων
  • Εξαγωγή των μετρήσεων για περαιτέρω επεξεργασία σε excel και σε υπόλοιπα λογισμικά της TESA

Η TESA Ελβετίας, με 75 χρόνια κατασκευαστικής ιστορίας, είναι μέλος του ομίλου HEXAGON METROLOGY, του μεγαλύτερου ομίλου κατασκευαστών συστημάτων μέτρησης παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το φυλλάδιο προσφορών της TESA Ελβετίας που έχει ισχύ έως 31/12/2018.

Menu
Menu