Επιλογή Σελίδας

Το προφίλ μας

 

H QControl είναι μια ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην προμήθεια Συσκευών & Οργάνων Μέτρησης Ποιοτικού Ελέγχου, όπως επίσης και στην προσφορά Υπηρεσιών Μετρήσεων & Ελέγχου. Απευθυνόμενοι στον χώρο του Ποιοτικού Ελέγχου και της Διασφάλισης Ποιότητας μιας εταιρείας είμαστε υπερήφανοι για την πληθώρα του εξοπλισμού και των λύσεων που μπορούμε να προσφέρουμε, καθιστώντας μας ηγέτες στην Ελληνική αγορά.

Βασικό πιστεύω της εταιρείας μας είναι να προσαρμοζόμαστε εμείς και τα προϊόντα μας στις ανάγκες των πελατών μας.

Η ιστορία της QControl ξεκινάει πριν από 20 χρόνια, και συγκεκριμένα το 1998 όταν ο Σάββας Δακαλής ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση με την βιομηχανική μετρολογία. Το 2007, προστίθενται στην ομάδα ο Θεόδωρος Τσαγκάρης και ο Σάκης Γιαννέλης, οι οποίοι φέρνουν μια νέα πνοή στην εταιρεία με αποτέλεσμα η γκάμα των προϊόντων & υπηρεσιών να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο.
Το 2010 και εν μέσω της κρίσης, οι τρείς συνεργάτες δημιουργούν την εταιρεία QControl.
Έτσι, από τότε μέχρι και σήμερα η QControl συνεχίζει -παρά τους δύσκολους καιρούς- να παρουσιάζει μια σταθερά ανοδική πορεία χάρις στην ευέλικτη αλλά και μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξης που διαθέτει.

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι  η ολοκληρωμένη υποστήριξη των  αναγκών των πελατών σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας πώλησης:

Ι) Υποστήριξη πριν την  πώληση

Στην προσπάθεια μας να παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις  της τεχνολογίας στον χώρο του Ποιοτικού Ελέγχου, επισκεπτόμαστε  αρκετές εκθέσεις & κατασκευαστές στο εξωτερικό. Με αυτό τον τρόπο ενημερωνόμαστε συνεχώς και έτσι κατορθώνουμε να είμαστε πάντα μέσα στις εξελίξεις, ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας.

ΙΙ) Υποστήριξη στην φάση της πώλησης

Πριν την κατάθεση μιας προσφοράς οι μηχανικοί της QControl αναλύουν μαζί με τον πελάτη όλες τις ιδιαιτερότητες της εφαρμογής και προσφέρουν την πλέον ολοκληρωμένη Τεχνικό-Οικονομική πρόταση. Παράλληλα όμως, και θέλοντας να προσφέρουμε στον πελάτη μας επιπλέον λύσεις, του παρουσιάζουμε και εναλλακτικές προτάσεις που πλησιάζουν περισσότερο είτε στις τεχνικές απαιτήσεις του είτε στον προϋπολογισμό του έργου.

ΙΙΙ) Υποστήριξη μετά την πώληση

Όλοι οι μηχανικοί της QControl ακολουθούν προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης με στόχο την τεχνική κάλυψη των πελατών μας, τόσο σε σύγχρονες όσο και σε παλαιότερες συσκευές ποιοτικού ελέγχου. Σαφώς όμως, προσφέρουμε και Συμβόλαια Υποστήριξης & Συντήρησης με τα οποία  ο πελάτης είναι εξασφαλισμένος για την απόδοση της επένδυσης του, μετά την πώληση.

  Το όραμα μας

Στόχος μας, είναι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο μεγάλο έργο που ονομάζεται Αύξηση της Ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών. Για να επιτευχθεί αυτό όμως, θα πρέπει τα ελληνικά προϊόντα & υπηρεσίες να γίνουν πιο ποιοτικά, αφού η ποιότητα σαφώς παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα.

Τον στόχο αυτό, μπορούμε να τον πετύχουμε μόνο αν καταφέρουμε να καταδείξουμε ότι
«Η Ποιότητα Μετριέται» δηλαδή, ότι κάθε προϊόν ή υπηρεσία διαθέτει μετρούμενα – ποσοτικά – και όχι αόριστα, ποιοτικά χαρακτηριστικά.  

Ο Αριστοτέλης είπε: «Η ποιότητα δεν είναι μία πράξη, είναι μια συνήθεια».
Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μας την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

Σε περίπτωση όπου δεν μπορείτε να βρείτε τον  εξοπλισμό Ποιοτικού Ελέγχου που σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Η δική σας ανάγκη, μας δίνει τους λόγους και την δύναμη για να αγωνιζόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι συνεχώς.

Στο ακόλουθο PDF, παρουσιάζεται εν συντομία η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Menu
Menu